Головна Новини HI-tech телефони Смартфони на деревах: кур'єри Amazon придумали, як обійти конкурентів
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони на деревах: кур'єри Amazon придумали, як обійти конкурентів

Дерева навколо центрів сортування посилок тепер усіяні смартфонами

2 вересня 2020, 12:13
Поділіться публікацією:

Кур'єри Amazon в США почали розвішувати смартфони на деревах поруч з центрами сортування посилок, щоб раніше інших отримувати замовлення. Ці дії пояснюються конкуренцією, що посилилася в умовах кризи. Про це повідомляє видання Tekdeeps з посиланням на Bloomberg.

Смартфони на деревах: кур'єри Amazon придумали, як обійти конкурентів

У США кур'єри Amazon почали вішати смартфони на деревах біля центрів сортування посилок. Як повідомляє Bloomberg, кур'єри роблять це для того, щоб раніше інших отримувати замовлення на доставку товарів. Завдяки підвішеному смартфону кур'єри можуть отримувати замовлення на доставку, навіть якщо їх фізично немає поруч з сортувальною станцією.

При розподілі замовлень автоматизована система шукає смартфони, які знаходяться ближче до сортувальної станції. Ця система може визначати місцеперебування смартфона з точністю до 5 метрів, тому замовлення буде надходити в першу чергу на телефони, розташовані поруч зі станцією. В цьому випадку у кур'єра буде всього пара хвилин на прийняття замовлення.

Тому кур'єри вішають смартфони на дерева біля станції та синхронізують їх з іншими телефонами, які вони тримають при собі. Завдяки підвішеному смартфону кур'єри можуть отримувати замовлення на доставку, навіть якщо їх фізично немає поруч з сортувальною станцією. Як пише Forbes, цю інформацію підтверджують фотографії смартфонів, що висять на деревах.

Як повідомляло видання "Коментарі", в США смартфони навчилися визначати ступінь сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини