Головна Новини HI-tech телефони Сервіс Google Photos оновився: що підготували для користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервіс Google Photos оновився: що підготували для користувачів

Сервіс Google Photos оновився і цього разу зміни досить значні

5 жовтня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Google розробила новий фоторедактор для Google Photos, який значно змінить процес обробки фото в сервісі. Про це пише Forbes.

Сервіс Google Photos оновився: що підготували для користувачів

Новий редактор використовує машинне навчання, щоб надати пропозиції щодо редагування, адаптовані до кожної окремої фотографії. Якщо відкрити зображення для редагування новий редактор, зараз доступний тільки на Android, представить вам пропоновані поліпшення зображення, які ви можете швидко випробувати одним натисканням.

В іншому випадку ручні настройки тепер доступні через текстову карусель опцій в нижній частині екрана, кожна з яких може бути обрана, щоб викликати ряд відповідних функцій редагування, позначених великими чіткими значками з текстовими описами.

Новий фоторедактор також містить нову функцію портретного освітлення Google, яка дозволяє власникам Pixel 4a і Pixel 5 змінювати положення та інтенсивність освітлення на фотографіях після того, як вони були зроблені. Він призначений для поліпшення освітлення на обличчях людей, але власний приклад Google ясно показує, що висвітлення змінюється і на інших частинах зображення.

Ця функція працює з новими або існуючими фотографіями, незалежно від того, чи були вони зняті в портретному режимі.

Google пообіцяв швидку появу цієї функції на більшій кількості пристроїв, проте поки немає ніяких відомостей про те, коли новий редактор з'явиться на iOS.

Раніше "Коментарі" писали, що Google представила потужний смартфон з підтримкою 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини