Samsung запатентувала унікальний дизайн складного смартфона

Патент розкриває дизайн смартфона, але про інші характеристики нічого не відомо

Південнокорейський технологічний гігант Samsung - це єдина компанія, яка продає два різних форм-фактора складних телефонів по всьому світу. Новий патент на дизайн смартфона Galaxy Z Dual Fold, поданий Samsung Display, дочірньою компанією Samsung Electronics з 2018 року, розкриває третій можливий форм-фактор з подвійним складним назовні екраном. Про це повідомляє GIZMochina.

Як і більшість патентів, цей теж був виявлений порталом LetsGoDigital. Компанія Samsung Display подала патент на цей дизайн у вересні 2018 року в KIPO (Корейське відомство інтелектуальної власності). Однак він був опублікований лише 6 жовтня 2020 року, тобто більш ніж через два роки з дня його подачі.

Цей патент представляє собою складаний назовні смартфон з двома точками складання. Іншими словами, він схожий на прототип складного телефону, представлений Xiaomi на початку 2019 року. Проте, той, який був розроблений Samsung Display, набагато краще з підставкою і міцними петлями для "Flex Mode", присутніми в Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold2.

Патент поданий компанією Samsung Display, а не Samsung Electronics, яка виробляє телефони. Таким чином, патент на дизайн не включає камери, порти, динаміки і навіть клавіші регулювання гучності.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung зніме високоякісний фільм за допомогою смартфонів.