Головна Новини HI-tech телефони Samsung готується представити бюджетний смартфон: коли презентація
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung готується представити бюджетний смартфон: коли презентація

Samsung Galaxy M02s оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм Infinity-V з дозволом HD +

4 січня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

Компанія Samsung представила ще один бюджетний смартфон з серії Galaxy M. Компанія зробила Galaxy M02 офіційним з девізом "Get Ready To Max Up". Новий смартфон з великим дисплеєм, великою батареєю і пристойними характеристиками буде випущений на цьому тижні.

Samsung готується представити бюджетний смартфон: коли презентація

Samsung представить новий смартфон. Фото: Pocketnow

Galaxy M02s буде запущений в Індії 7 січня 2021 року о 13:00. Телефон оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм Infinity-V з роздільною здатністю HD, який відмінно підходить для перегляду відео, перегляду веб-сторінок та ігор. Говорячи про ігри, компанія обіцяє хорошу ігрову продуктивність завдяки процесору Snapdragon і 4 ГБ оперативної пам'яті. Galaxy M02s живиться від масивної батареї ємністю 5000 мАг, якої легко вистачає на цілий день. Він також оснащений потрійною камерою ззаду.

Південнокорейський технологічний гігант стверджує, що Galaxy M02s буде універсальним пристроєм, який забезпечить безперервний і захоплюючий перегляд, тривалий час автономної роботи, плавну багатозадачність і гідні ігри. Грядущий смартфон буде продаватися в Індії за ціною близько 137 доларів. Як і раніше немає інформації про роздільну здатність камери телефону, версії операційної системи і пам'яті.

Очікується, що Galaxy M02s з'явиться на інших ринках незабаром після його дебюту в Індії. Він може бути запущений на ринках Південно-Східної Азії і Африки.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Samsung отримає підтримку S-Pen. Раніше в цьому місяці компанія підтвердила, що перенесе "найпопулярніші функції" Galaxy Note на інші телефони Galaxy, в той час як кілька веб-сайтів і інформаторів прямо заявили, що Galaxy S21 Ultra буде пропонувати підтримку S-Pen.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини