Головна Новини HI-tech телефони Знімні акумулятори повернуться в смартфони південнокорейського техногіганта
commentss НОВИНИ Всі новини

Знімні акумулятори повернуться в смартфони південнокорейського техногіганта

Samsung планує повернути знімні акумулятори у бюджетні смартфони

3 червня 2020, 01:15 comments1889
Поділіться публікацією:

Смартфони зі змінними батареями сьогодні рідкісні, особливо в середній і преміальній категоріях. Компанія Samsung, однак, розглядає ідею повернути концепцію змінних батарей на смартфонах у бюджетну категорію.

Знімні акумулятори повернуться в смартфони південнокорейського техногіганта

За повідомленнями інтернет-ресурсу Sammobile, доступний смартфон Samsung зі знімним акумулятором може з'явитися дуже скоро. Видання також опублікувало живе фото батареї, з якого стає ясно, що вона належить неоголошеній SM-A013F. Акумулятор на фото має ємність 3000 мАч.

Далі у звіті говориться, що смартфон може поставлятися з 16 ГБ і 32 ГБ опціями зберігання. Телефон, швидше за все, з'явиться на деяких ринках Азії та Європи. Згідно зі звітом, смартфон може бути доступний в червоному, синьому і чорному кольорах. Sammobile припускає, що телефон буде належати до серії Galaxy A.

Варто відзначити, що Samsung дійсно пропонує деякі телефони зі змінними батареями серії XCover. Ці пристрої, однак, не призначені для масового ринку. Раніше в цьому році Samsung випустила міцний телефон середнього класу — Galaxy XCover Pro. Цей смартфон поставляється з підтримкою змінної батареї.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить 5000 годин контенту про здоров'я в нових телевізорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини