Головна Новини HI-tech телефони Павло Дуров пояснив, чому iPhone підуть з ринку через 7-10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Дуров пояснив, чому iPhone підуть з ринку через 7-10 років

Засновник месенджера Telegram Павло Дуров передбачив захід Apple на ринку смартфонів

20 листопада 2020, 17:43 comments3511
Поділіться публікацією:

Павло Дуров вже встиг протестувати новинку від компанії Apple, тому поділився з громадськістю своїми враженнями. Так, він заявив, що новий iPhone 12 Pro — це громіздкий пристрій, при цьому флагман 2020 року виглядає як збільшена версія iPhone 5 з 2012 року. Цими думками він поділився в своєму власному блозі.

Павло Дуров пояснив, чому iPhone підуть з ринку через 7-10 років

Павло Дуров. Фото: popmech.ru

Крім цього, Дуров залишився незадоволений широкою рамкою навколо дисплея і дуже великим вирізом під фронтальну камеру. Він упевнений в тому, що подібні недоліки зменшують співвідношення дисплея до площі фронтальної панелі, що створює враження застарілої моделі смартфона. Ще йому не сподобався виступаючий модуль камери, який тільки псує весь дизайн.

Російський підприємець впевнений, якщо так буде тривати і далі, то через 7-10 років Apple втратить ринок смартфонів. А на даний момент компанія залишається на плаву лише за рахунок тих технологій і інновацій, які залишив після себе Стів Джобс. Відомо, що продажі iPhone на початку цього року знизилися на 21 відсоток.

Також видання "Коментарі" розповість, cкільки потрібно працювати, щоб купити новий iPhone 12 Pro. Кілька днів тому компанія Apple презентувала новенькі смартфони, серед яких був і iPhone 12 Pro, вартістю 1099 доларів (31 167 гривень). Аналітики порталу Picodi підрахували, скільки днів доведеться працювати жителям різних країн, щоб порадувати себе новим гаджетом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/durov/140
comments

Обговорення

Пэтро

26 листопада 2020, 23:11

США наши партнёры. А в партнёрах у нас только лучшие. Поэтому все что делают наши партнеры- лучшее. Вывод- слава Украине!

Путин

26 листопада 2020, 21:45

Ну, если сам раZZейский бизьнесмен сказал, то капец apple. Он им , то хоть мообщил об єтом, а то они будут долгосрочние плани строить, а тут через 7 лет бац и дуров

саньок

26 листопада 2020, 10:06

российский предприниматель?)) это тот, который давно живет в Лондоне и вывел все свои средства из раши?

Судья Дредд

26 листопада 2020, 07:36

красава


Новини