Головна Новини HI-tech телефони OPPO представила новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

OPPO представила новий бюджетний смартфон

OPPO K7x поставляється в двох колірних варіантах і оснащений бічним датчиком відбитків пальців

4 листопада 2020, 17:15
Поділіться публікацією:
Смартфон OPPO K7x був в новинах в останні кілька тижнів, і тепер компанія нарешті зробила його доступним для покупки в Китаї. Це другий пристрій компанії в K-серії після запуску OPPO K7 пару місяців тому.
Смартфон оснащений 6,5-дюймовим РК-дисплеєм Full HD з частотою оновлення 90 Гц і частотою дискретизації при торканні 180 Гц. Під капотом він працює на чіпсеті MediaTek Dimensity 720, який підтримує підключення 5G.
На даний момент є тільки один варіант телефону з точки зору конфігурації пам'яті — 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Він також оснащений бічним датчиком відбитків пальців для додаткової безпеки на пристрої.
Що стосується камери, смартфон оснащений потрійною камерою на задній панелі, яка включає 48-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельний датчик і два 2-мегапіксельних датчика камери. На лицьовій стороні знаходиться 16-мегапіксельна камера для селфі.
Пристрій працює під управлінням операційної системи Android 10 прямо з коробки з власної ColorOS 7.2 компанії. Воно живиться від акумулятора ємністю 5000 мАг, який підтримує технологію швидкої зарядки VOOC потужністю 30 Вт.
Смартфон OPPO K7x поставляється в двох колірних варіантах — Mirror Black і Shadow Blue. Вартість телефону становить 209 доларів. В даний час він доступний для попереднього замовлення в Китаї за 15 доларів США, а поставки почнуться з 11 листопада.

OPPO представила новий бюджетний смартфон

OPPO представила бюджетний смартфон



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини