Nokia представить відразу два бюджетних смартфона

Бюджетні смартфони Nokia будуть представлені на початку наступного місяця

Компанія HMD Global візьме участь у виставці IFA 2020 року, на якій компанія, швидше за все, представить нові доступні за ціною смартфони Nokia 3.4 і Nokia 2.4, які представлені під кодовими назвами Doctor Strange і Wolverine відповідно. Тепер GSMArena опублікувала нову інформацію про Nokia 3.4, яка нещодавно була опублікована в базі даних бенчмарка Geekbench. Про це повідомляє Gadget Tendency.

Nokia 3.4 не стала, як очікувалося, ребрендованою версією раніше представленої моделі C5 Endi, і це відразу видно по розміщенню фронтальної камери. Очікується, що це буде сенсор на 8 МП. Дисплей тут буде 6,5 дюймів з роздільною здатністю HD +. Основна камера буде складатися з сенсорів на 13 МП, 2 МП і 5 МП. Смартфон має отримати акумулятор ємністю 4000 мАг, який буде підтримувати зарядку 10 Вт.

Смартфон має працювати або на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 460, або на Snapdragon 662 (їх потужність приблизно однакова). У парі з чіпсетом буде 3 ГБ оперативної пам'яті. Це набагато більш потужний чіпсет, ніж Nokia C5 Endi, з яким раніше порівнювали Nokia 3.4 (там встановлено MTK Helio P22). Очікується, що Nokia 3.4 і Nokia 2.4 будуть представлені 3 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій.