Головна Новини HI-tech телефони Користувачі повідомляють про серйозну ваду в новому смартфоні Google
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі повідомляють про серйозну ваду в новому смартфоні Google

Проблема Google Pixel 5 робить смартфон вразливим перед водою і пилом

20 жовтня 2020, 15:03
Поділіться публікацією:

Коли справа доходить до дизайну, Google Pixel 5 повертається до витоків, але, схоже, він не позбавлений також потенційних проблем. Як повідомили деякі перші покупці, у Pixel 5 може бути проблема, пов'язана з невеликим проміжком між дисплеєм і іншою частиною телефону. Про це повідомляє видання 9to5Google.

Користувачі повідомляють про серйозну ваду в новому смартфоні Google

Pixel 5 має серйозну проблему

Чимало перших покупців Pixel 5 виявили, що їх пристрій має невеликий видимий зазор під дисплеєм. Він не виставляє внутрішню частину телефону на показ, але досить великий, щоб збирати пил і може поставити під загрозу захист від води і пилу IP68.

Ці ранні звіти з'являлися на форумах підтримки Google і форумах XDA. У більшості випадків здається, що щілину видно за кутом, в якому знаходиться фронтальна камера, але не тільки в цьому місці. Ці звіти також вказують, що зазор видно з того моменту, як користувач виймає телефон з коробки, що трохи втішає. Якби ця вада з'явилася після використання телефону, це було б дуже серйозним приводом для занепокоєння. Співробітники Android Police помітили ту ж проблему під час огляду Pixel 5, хоча в цьому випадку вона не так виражена.

З огляду на, що Pixel 5 з'явився на ринку тільки на минулому тижні і поки ще не скрізь продається, важко судити, наскільки він набув значного поширення. Поки в Google цю ситуацію не коментують.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google допоможе знайти вподобану пісню .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини