Компанія OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів

Нова технологія гібридного оптичного зуму OPPO дасть можливість користувачам отримати чітке і точне зображення

Компанія OPPO анонсувала модуль перископічної камери наступного покоління з 7-елементним об'єктивом. Незабаром очікується, що смартфони, що випускаються компанією, будуть оснащені цим модулем. Про це повідомляє видання Firstpost.

За заявою OPPO, нова технологія гібридного оптичного зуму дозволить користувачам отримати чітке і точне зображення. Технологія використовує революційну ступінчасту структуру масштабування перископа з датчиком великого розміру і складними алгоритмами візуалізації.

У новій технології камери як і раніше використовується об'єктив перископа, але з новою конфігурацією. OPPO заявила, що в гібридній системі оптичного зуму нового покоління використовується широкоформатний датчик зображення 16:11. Згідно зі звітом GSMArena, модуль може регулювати фокусну відстань від 85 мм до 135 мм. Діафрагма починається з f / 3.3 і закінчується при діафрагмі f / 4.3.

Існує 16-бітна високоточна мікросхема драйвера, яка допоможе точно переміщати дві групи лінз для масштабування і автофокусування, а також для оптичної стабілізації зображення. У новій технології камери як і раніше використовується об'єктив перископа, але з новою конфігурацією. Технологія камери забезпечує кращий зум і покращену якість зображення.

За заявою OPPO, є новий великий сенсор з максимальною вихідною потужністю 32 МП. Представник компанії додав, що користувачі зможуть робити реальні і точні зображення навіть за допомогою нової технології гібридного масштабування. На жаль, виробник смартфона поки не повідомив, коли і на якому пристрої буде запущений модуль.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представить нову серію преміальних смартфонів.