LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм

Смартфон Project B стане другим пристроєм компанії LG з гнучкою панеллю

За останні кілька років компанія LG щосили тримала позиції на ринку смартфонів, не в змозі конкурувати з компаніями на кшталт Samsung і Apple. Однак ситуація може змінитися на початку наступного року, оскільки LG працює над випуском свого першого гнучкого смартфона під кодовою назвою Project B. Про це повідомляє ресурс fonearena.

Відомості про Project B засновані на патенті, поданому LG в минулому році. Пристрій може бути розгорнутий в сторони за необхідності. LG в даний час перебуває на стадії виробництва прототипу на своєму заводі в Пхентеку.


Це буде другий продукт з гнучкою панеллю, розроблений компанією LG. Першим є OLED-телевізор LG Signature OLED, який був представлений на виставці CES 2019. Цікаво, що гнучка OLED-панель Project B не буде вироблятися компанією LG, а буде надаватися китайським виробником BOE.

Project B є одним з небагатьох пристроїв, за допомогою яких LG розраховує відновити свої позиції на ринку смартфонів. За чутками, компанія працює над іншим нетрадиційним дизайном, в якому смартфон розгортається в сторони, під кодовою назвою Wing ("Крило"). Також наприкінці цього року планується випустити традиційний флагманський смартфон під кодовою назвою Rainbow ("Веселка").

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія LG назвала дату анонсу флагманського смартфона.