Компанія Huawei почала розробку нової флагманської серії

Відомий китайський техногігант почав розробку серії смартфонів Huawei P50

Раніше в цьому році компанія Huawei випустила свій черговий флагман - серію Huawei P40. Новий звіт показав, що компанія вже почала розробку серії Huawei P50.

Нещодавно Ван Юнган, менеджер по продукції P-серії Huawei, сказав, що продукти P-серії повинні пережити 18 місяців від концептуального проектування до остаточного запуску. Технології та рішення, які використовуються в цій серії телефонів, визначені великими науково-дослідними центрами по всьому світу. Процес починається за рік до входу у виробничу фазу (через CNMO).

Юнган також сказав, що кожне покоління продуктів серії P засноване на передових можливостях Huawei в області досліджень та розробок і галузевих партнерів для досягнення нового прориву, і в наступному році Huawei P50 буде містити більше сюрпризів. Згідно з попередніми графіками запуску, серія Huawei P50 буде представлена в березні 2021 року. Беручи до уваги цей графік, дизайн і технології телефону визначені і вже вступили у фазу розробки.

У цьому році серія Huawei P40 була випущена в трьох варіантах, і серія P50 не буде відрізнятися, і може з'явитися як Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro +. Інформація, отримана від офіційного представника Huawei, дійсно велика, і вона обіцяє безліч сюрпризів, які принесе серія Huawei P50 у 2021 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei розробляє наручний смарт-годинник.