Компанія DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель

На даний момент невідомо, коли DOOGEE запустить надміцний смартфон S59 Pro

DOOGEE часто продає свої телефони як такі, що володіють підвищеною міцністю або "придатними для використання поза приміщеннями", такими як ступеня захисту IP68 і IP69K для захисту від проникнення і режими роботи в рукавичках для їх сенсорних екранів. В S59 Pro є все це, а також акумулятор ємністю трохи більше 10 000 мАг.

Його виробник також стверджує, що в цей новий міцний телефоні вбудовано динамік потужністю 2 Вт: найбільш "гучний" з доступних для смартфонів, оскільки він, по-видимому, розрахований на рівень звуку до 100 децибел (дБ).

Знову ж таки, на цьому особливі особливості S59 Pro закінчуються: він харчується від застарілого процесора Helio P22, має 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою карт microSD розміром до 256 ГБ.

Він також має 5,7-дюймовий дисплей з водяною рискою і великою лицьовою панеллю по периметру завдяки міцній конструкції. Крім того, DOOGEE не згадує, наскільки швидко цей нібито надбатарейний телефон може заряджатися через порт типу C, а це означає, що він може витратити багато часу, будучи прив'язаним до стіни, щоб отримати 100% заряду.

Споживачі можуть попередньо замовити цей S59 Pro на AliExpress за 200 доларів США. Однак виробник не вказав, коли саме він буде запущений, і його доставка може зайняти до 48 днів відповідно до його нової торгової платформи. В якості альтернативи OEM-виробник проводить конкурс, в якому на його веб-сайті можна виграти 1 з 3 S59 Pro.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів.