Головна Новини HI-tech телефони Компанія DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель

На даний момент невідомо, коли DOOGEE запустить надміцний смартфон S59 Pro

6 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

DOOGEE часто продає свої телефони як такі, що володіють підвищеною міцністю або "придатними для використання поза приміщеннями", такими як ступеня захисту IP68 і IP69K для захисту від проникнення і режими роботи в рукавичках для їх сенсорних екранів. В S59 Pro є все це, а також акумулятор ємністю трохи більше 10 000 мАг.

Компанія DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель

ФОТО: TechRader

Його виробник також стверджує, що в цей новий міцний телефоні вбудовано динамік потужністю 2 Вт: найбільш "гучний" з доступних для смартфонів, оскільки він, по-видимому, розрахований на рівень звуку до 100 децибел (дБ).

Знову ж таки, на цьому особливі особливості S59 Pro закінчуються: він харчується від застарілого процесора Helio P22, має 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою карт microSD розміром до 256 ГБ.

Він також має 5,7-дюймовий дисплей з водяною рискою і великою лицьовою панеллю по периметру завдяки міцній конструкції. Крім того, DOOGEE не згадує, наскільки швидко цей нібито надбатарейний телефон може заряджатися через порт типу C, а це означає, що він може витратити багато часу, будучи прив'язаним до стіни, щоб отримати 100% заряду.

Споживачі можуть попередньо замовити цей S59 Pro на AliExpress за 200 доларів США. Однак виробник не вказав, коли саме він буде запущений, і його доставка може зайняти до 48 днів відповідно до його нової торгової платформи. В якості альтернативи OEM-виробник проводить конкурс, в якому на його веб-сайті можна виграти 1 з 3 S59 Pro.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини