Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія створила смартфон з унікальною медичною функцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія створила смартфон з унікальною медичною функцією

Смартфон Honor Play 4 зможе вимірювати температуру, якщо прикласти його до обличчя або кисті

5 червня 2020, 16:25 comments1319
Поділіться публікацією:

Honor, дочірня компанія китайського виробника смартфонів Huawei, розробила смартфон Honor Play 4 з вбудованим термометром. Компанія повідомила у своєму аккаунті на Weibo, що пристрій може вимірювати температуру тіла за допомогою інфрачервоного сканера, який можна прикласти до кисті або обличчя.

Китайська компанія створила смартфон з унікальною медичною функцією

Телефон буде випущено в Китаї, але, схоже, що планів щодо випуску на міжнародний ринок поки немає. Існує два різновиди: Honor Play 4 і Honor Play 4 Pro.

Honor повідомила в окремій публікації на Weibo, що пристрій здатний реєструвати температури від -20 до + 100 градусів за Цельсієм з точністю до однієї десятої градуса Цельсія. Тіло людини має середню температуру 37 градусів за Цельсієм, тому телефон повинен бути в змозі виявити широкий спектр лихоманок або ознобу.

За словами розробників XDA, інші характеристики телефону досить стандартні для пристроїв середнього класу з Android. Найменш дорога версія буде сумісна з 5G, матиме 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, а також буде з процесором MediaTek Dimensity 800.

Очікується, що Honor Play 4 Pro буде доступний в Китаї за ціною близько 425 доларів за модель з датчиком температури, в той час як модель без неї обійдеться приблизно на 13 доларів менше. Очікується, що стандартна Honor Play 4 буде коштувати в Китаї 250 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представила новий "розумний" годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини