Китайська компанія представить унікальний смартфон: що вже відомо

Новий смартфон OPPO вийде в найближчі три місяці наступного року

OPPO вже оголосила, що її наступний флагманський смартфон, який вийде в перші три місяці 2021 року працюватиме на недавно представленому чіпсеті Snapdragon 888, але сьогодні новий витік дає нам ще кілька подробиць про пристрій.

За словами Евана Бласса, Find X3 Pro, як передбачається, він буде називатися, має кодову назву Fussi. Пристрій буде мати 6,7-дюймовий сенсорний екран 1440x3216 з підтримкою 1,07 мільярда кольорів і адаптивною динамічною частотою кадрів - від 10 Гц до 120 Гц.

Мільярд кольорів не новина, Find X2 Pro представив цю функцію у світі смартфонів, і вона буде повторена тут, в той час, як динамічна частота оновлення схоже на те, що Samsung зробив для Galaxy Note20 Ultra.

На задній панелі, мабуть, буде пара нових 50-мегапіксельних сенсорів Sony IMX766, один для основного знімка, а інший для надширокого, а також 13-мегапіксельна камера з 2-кратним оптичним зумом і 3-мегапіксельна макрокамера з кружляючими вогнями. В наявності буде і об'єктив, який дозволяє йому функціонувати "де-факто як мікроскоп".

Find X3 Pro ймовірно буде важити близько 190 г, при цьому екран і задня частина зігнуті до рами. Задня панель буде або керамічною, або скляною, і для колірних варіантів спочатку найімовірніше буде обраний чорний і синій, а пізніше білий.

Телефон отримає акумулятор місткістю 4500 мАг з провідною зарядкою SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і бездротовою зарядкою VOOC Air на 30 Вт (помітне упущення в Find X2 Pro). Модуль NFC буде мати конструкцію з подвійною антеною, яка дозволить користувачеві підносити смартфон для оплати або задньою стороною до зчитувача, або передньою.

Як повідомляло видання "Коментарі", DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель.