Китайська компанія представить нову серію бюджетних смартфонів

Де будуть продаватися нові смартфони Redmi залишається невідомим

Смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro можуть бути випущені в кінці цього місяця, і як і раніше ходить багато суперечливих чуток про пристрої. Одна з останніх чуток полягає в тому, що принаймні одна з серії Redmi Note 10, яка носить номер моделі M2007J17C, буде оснащена датчиком 108 МП у своїй основній камері. Про це повідомляє видання Notebook Check.

Вважається, що Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro засновані на недавно випущеній серії Xiaomi Mi 10T, що цілком слушно, якщо подивитися на номери моделей. Xiaomi Mi 10T Lite має номер моделі M2007J17G, де буква G означає "Global". Якщо буква "C" в номері моделі вище означає Китай (China), то покупці в цій країні отримають оновлений і перероблений варіант смартфона Mi 10T Lite.

Датчик на 108 МП - серйозний крок вперед для Redmi, і він принесе серію Redmi Note 10 поряд з такими світилами, як Xiaomi Mi Note 10 і Mi 10T Pro. Оскільки смартфони Redmi, як правило, набагато доступніші, ніж їх аналоги Xiaomi, схоже, що шанувальники бренду можуть отримати особливе задоволення від Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro.

Як повідомляло видання "Коментарі", Redmi представить флагманський смартфон з унікальною функцією.