Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія представить унікальний смартфон: що вже відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить унікальний смартфон: що вже відомо

Новий смартфон OPPO вийде в найближчі три місяці наступного року

8 грудня 2020, 14:12
Поділіться публікацією:

OPPO вже оголосила, що її наступний флагманський смартфон, який вийде в перші три місяці 2021 року працюватиме на недавно представленому чіпсеті Snapdragon 888, але сьогодні новий витік дає нам ще кілька подробиць про пристрій.

Китайська компанія представить унікальний смартфон: що вже відомо

ФОТО: China-Phone

За словами Евана Бласса, Find X3 Pro, як передбачається, він буде називатися, має кодову назву Fussi. Пристрій буде мати 6,7-дюймовий сенсорний екран 1440x3216 з підтримкою 1,07 мільярда кольорів і адаптивною динамічною частотою кадрів — від 10 Гц до 120 Гц.

Мільярд кольорів не новина, Find X2 Pro представив цю функцію у світі смартфонів, і вона буде повторена тут, в той час, як динамічна частота оновлення схоже на те, що Samsung зробив для Galaxy Note20 Ultra.

На задній панелі, мабуть, буде пара нових 50-мегапіксельних сенсорів Sony IMX766, один для основного знімка, а інший для надширокого, а також 13-мегапіксельна камера з 2-кратним оптичним зумом і 3-мегапіксельна макрокамера з кружляючими вогнями. В наявності буде і об'єктив, який дозволяє йому функціонувати "де-факто як мікроскоп".

Find X3 Pro ймовірно буде важити близько 190 г, при цьому екран і задня частина зігнуті до рами. Задня панель буде або керамічною, або скляною, і для колірних варіантів спочатку найімовірніше буде обраний чорний і синій, а пізніше білий.

Телефон отримає акумулятор місткістю 4500 мАг з провідною зарядкою SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і бездротовою зарядкою VOOC Air на 30 Вт (помітне упущення в Find X2 Pro). Модуль NFC буде мати конструкцію з подвійною антеною, яка дозволить користувачеві підносити смартфон для оплати або задньою стороною до зчитувача, або передньою.

Як повідомляло видання "Коментарі", DOOGEE представила унікальний смартфон-довгожитель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини