Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО)

Смартфони X60 і X60 Pro будуть представлені в самому кінці року, що минає

19 грудня 2020, 22:47
Поділіться публікацією:

Ближче до кінця цього року, 29 грудня, Vivo анонсує передові смартфони X60 і X60 Pro: офіційні прес-релізи цих пристроїв були опубліковані в інтернет-магазині компанії, повністю розкриваючи їх дизайн.

Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО)

ФОТО: Gizchina

Новинки будуть оснащені багатомодульною камерою, створеною спільно з Zeiss. "Серцем" смартфонів нібито стане практично флагманський процесор Samsung Exynos 1080 з вісьмома ядрами, графічний прискорювач Mali-G78 MP10 і модем 5G.

Vivo X60 показаний на рендері в перлинно-білому, темно-сірому і градиентном варіантах. Пристрій оснащений потрійний камерою з основним блоком на 48 МП, а також двома сенсорами на 13 МП. Використовується традиційний плоский екран.

Варіант Vivo X60 Pro представлений в темно-сірих і градієнтних кольорах. У цій версії камера містить четвертий блок — з 8 мільйонами пікселів. Дисплей складається з боків корпусу.

Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО) - фото 2
Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО) - фото 3
Китайська компанія готова представити нову серію смартфонів (ФОТО) - фото 4

Видно, що селфі-камера у обох новинок розміщена в невеликому отворі по центру у верхнього краю екрану. Фізичні кнопки розташовані в одній з бічних частин корпусу.

Відзначається, що смартфон Vivo X60 буде наділений 8 ГБ оперативної пам'яті, а ємність флеш-модуля складе 128 або 256 ГБ. Пристрій Vivo X60 Pro отримає 12 ГБ оперативної пам'яті і накопичувач на 256 ГБ.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo починає вторгнення на європейський ринок. Компанія розширює свій бізнес в Європі. В даний час вона планує продавати телефони і аксесуари на шести нових ринках: Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Польщі та Іспанії. Vivo починає роботу в Європі з флагманського телефону X51 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини