Головна Новини HI-tech телефони Honor готується представити новий 5G-смартфон: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Honor готується представити новий 5G-смартфон: що відомо

Компанія Honor працює з Qualcomm над смартфоном 5G

8 січня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

З переходом бренду Honor від Huawei до консорціуму Zhixin New Information Technology, він зміг працювати без будь-яких обмежень, пов'язаних з санкціями США, накладеними на його колишню материнську компанію. Це означає, що він може повернутися до виробництва смартфонів з використанням технологій американських компаній.

Honor готується представити новий 5G-смартфон: що відомо

Фото: Phone Mantra

Оскільки Honor більше не пов'язана заборонами, у неї є вибір основних компонентів, в тому числі від основних постачальників мікросхем, таких як Qualcomm, MediaTek і Samsung.

Згідно з джерелами в мережі, Honor працює з Qualcomm над смартфоном 5G. Як повідомляє ресурс GSMArena, незважаючи на те, що поки немає інформації про характеристики новинки, в будь-якому випадку не йдеться про смартфон серії Honor V40, представники якого будуть базуватися на чіпах MediaTek. Зокрема, повідомляється про можливе використання процесора Dimensity 1000+.

На саміті Snapdragon Technology Summit президент Qualcomm висловив задоволення виходом Honor на ринок і сказав, що сподівається на подальшу співпрацю між двома компаніями. За словами джерела, близького до Qualcomm, компанії близькі до укладення угоди про співпрацю в області поставок. Схоже, поява смартфонів Honor з чіпами Qualcomm не змусить себе чекати.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представить нову лінійку смартфонів вже в цьому році. В даний час планується, що в останній місяць цього року компанія представить доповнення до своїх V30 і V30 Pro. Відомий блогер Темі (@ RODENT450 в Twitter) стверджує, що принаймні в одного з їхніх наступників буде 6,72-дюймовий дисплей з сучасної частотою оновлення 120 Гц.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини