Головна Новини HI-tech телефони Грядущий смартфон Samsung отримає підтримку S Pen
commentss НОВИНИ Всі новини

Грядущий смартфон Samsung отримає підтримку S Pen

Підтримку фірмового стилуса Samsung отримає один з смартфонів, який дебютує в січні

12 листопада 2020, 18:09
Поділіться публікацією:

Старший представник сімейства майбутніх флагманських смартфонів Samsung Galaxy S21 обзаведеться підтримкою фірмового стилуса S Pen, що перетворить його в аналог пристроїв Galaxy Note.

Грядущий смартфон Samsung отримає підтримку S Pen

Galaxy S21 отримає підтримку S Pen

В Інтернеті вже давно ходять чутки про те, що Samsung може припинити випуск серії Galaxy Note, оскільки ці пристрої за характеристиками і можливостями не надто сильно відрізняються від смартфонів Galaxy S.

У той же час основна функція Galaxy Note — підтримка S Pen — нібито перейде на пристрої Galaxy S. Зокрема, пристрій Galaxy S21 Ultra, який дебютує в січні разом з моделями Galaxy S21 і Galaxy S21 +, нібито може працювати з цим стилусом.

"Я можу з 100% упевненістю підтвердити, що S21 Ultra підтримує S Pen", — сказав на своїй сторінці в Twitter блогер Ice Universe, який раніше неодноразово надавав точні дані про майбутні продукти Samsung.

Згідно з наявною інформацією, Galaxy S21 Ultra буде оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм WQHD / 1440p з частотою оновлення 120 Гц, багатомодульною камерою 108MP ISOCELL HM3, процесором Qualcomm Snapdragon 875 або Samsung Exynos 2100 і батареєю 5000 мАч. Анонс очікується 14 січня.

Як повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата виходу нових смартфонів Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини