Головна Новини HI-tech телефони Google збирається похвалитися власним складним смартфоном: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Google збирається похвалитися власним складним смартфоном: що відомо

Складні смартфони стануть новим трендом в 2021 році, Google намагається приєднатися до лідерів

14 грудня 2020, 17:27
Поділіться публікацією:

Очікується, що в 2021 році з'являться складні смартфони від багатьох великих компаній, включаючи OPPO, Vivo, Xiaomi, Samsung. Аналітик дисплеїв Росс Янг стверджує, що Google також випустить свій перший складний смартфон в 2021 році.

Google збирається похвалитися власним складним смартфоном: що відомо

ФОТО: TechRadar

Повідомлення про те, що компанія Google випустить в наступному році свій перший складаний смартфон не стало сюрпризом, оскільки виробник Pixel вже досить давно працює над складним смартфоном під кодовою назвою "Паспорт". Буде цікаво дізнатися, чи використовує компанія той же брендинг Pixel для своїх складних смартфонів. Зараз мало відомо про прийдешній складний смартфон Google, так само як і подробиць про складні смартфони OPPO, Vivo і Xiaomi.

Однак завдяки Россу Янгу відомо, що складні телефони від OPPO, Vivo, Xiaomi і Google з'являться в другій половині 2021 року. Аналітик дисплеїв також пролив світло на прийдешній складний смартфон Samsung. За його словами, південнокорейський технологічний гігант випустить як мінімум три складних смартфона в 2021 році, включаючи Galaxy Z Flip Lite.

Очікується, що крім вищезгаданих компаній, Apple також випустить свій перший складаний смартфон в наступному році. І можна з упевненістю припустити, що більшість з нас не зможе дозволити собі складаний телефон Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google внесе серйозні обмеження в рекламу на YouTube. Компанія оголосила, що користувачі YouTube зможуть в майбутньому уникати реклами азартних ігор і алкоголю, якщо вони не хочуть її бачити. Ця функція буде впроваджуватися для користувачів поетапно, починаючи з реклами на YouTube в США, а потім поступово Google планує впровадити її для Google Ads та YouTube у всьому світі на початку 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Константин

15 грудня 2020, 22:21

Ну не знаю, я бы такой пока не решился покупать. Уронил свой телефон на асфальт, треснул экран. Заказал в интернете новый дисплей на samsung galaxy a7 https://gmart.ua/displej-samsung-a750-galaxy-a7-2018-kupit-black отнес мастерам, заменили и всё ок. Дешево и сердито, а с таким аппаратом не известно в какую сумму ремонт выйдет.


Новини