Головна Новини HI-tech телефони Чому не можна залишати зарядку в розетці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не можна залишати зарядку в розетці

Фахівець пояснив, чому це може бути небезпечно

11 грудня 2020, 21:03 comments2103
Поділіться публікацією:

Є безліч людей, які так роблять: залишають зарядний пристрій в розетці, навіть коли телефон не заряджається. Директор інституту IT університету "Синергія" Станіслав Косарєв поділився, чому краще позбутися цієї звички.

Чому не можна залишати зарядку в розетці

Чому не можна залишати зарядку в розетці. Фото: unsplash

Згідно зі словами фахівця, це може зіпсувати зарядку за короткий термін і стати причиною загоряння. Він додав, що зарядний пристрій після кожного використання краще зберігати в одному і тому ж місці, недосяжному для дітей або тварин.

"Тварини можуть зжувати шнур і з'їсти його, а згодом матимуть проблеми зі здоров'ям. А для дітей вони можуть виявитися ще серйознішими", — говорить Станіслав.

Також не рекомендується залишати зарядку в розетці, якщо за вікном гроза або сильний вітер. Через це можуть з'явитися скачки напруги в мережі.

Варто також зазначити, що фахівець порадив користуватися тільки оригінальними зарядними пристроями. Це ті, що йдуть в комплекті з вашим смартфоном, або ж ті, що можна придбати тільки в спеціалізованих магазинах.

Наостанок експерт розповів, що вкрай небажано повністю розряджати смартфон. Плюс, не варто його заряджати і на всі 100 відсотків.

"Найоптимальніший варіант для продовження служби акумулятора — підтримувати заряд в 20-80 відсотків. Не варто тримати телефон на зарядці завжди, так як він витрачає свої ресурси як на фонові додатки, так і на підзарядку", резюмував він.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де краще розмістити Wi-Fi-роутер, щоб посилити сигнал. Спеціаліст з даного питання Сергій Кузьменко поділився, в якому місці вашої квартири повинен знаходитися роутер. Це допоможе збільшити швидкість інтернету.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини