Головна Новини HI-tech телефони Яким буде модельний ряд iPhone 13: аналітик висловив свою думку
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде модельний ряд iPhone 13: аналітик висловив свою думку

Чим iPhone 13 відрізнятимуться від попередніх моделей смартфонів Apple

6 листопада 2020, 18:41
Поділіться публікацією:

Аналітик Мінг-Чі Куо, прогнози якого відрізняються високою точністю, стверджує, що модельний ряд iPhone 13 складатиметься з тих же чотирьох моделей, що і iPhone 12, але він і моделі 2022 року отримають значні оновлення надширококутних камер на більш дорогих телефонах.

Яким буде модельний ряд iPhone 13: аналітик висловив свою думку

Яким буде iPhone 13. ФОТО: MacRumors

У замітці для інвесторів, яку розглядає Apple Insider, Куо зазначає, що в лінійці iPhone 13 знову з'являться чотири моделі. Очікується, що кожна з чотирьох буде такого ж розміру, що і в поточній лінійці iPhone 12. Однак якщо кожна з моделей iPhone 12 оснащена однаковою надширококутною камерою, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max отримають поліпшення. В даний час надширококутна камера iPhone 12 має світосилу f / 2,4 і 5P.

Якщо Куо правий, дві дорожчі моделі iPhone 13 замість цього будуть оснащені надширококутним об'єктивом з діафрагмою f / 1.8 і 6P. Замість поточної фіксованої фокусної відстані 13 мм це буде включати змінне автофокусування.

За словами Куо, це поліпшення буде збережене і в модельному ряду iPhone 14 2022 року. Що може змінитися, так це набір постачальників, що поставляють компоненти для цих камер, при цьому Куо пророкує, що Largan буде виробляти необхідні мотори звукової котушки, які переміщують лінзи.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкритий недолік найдешевшого iPhone 12.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини