Українці створили гру, де кожен може відлупцювати Путіна і Кадирова

Бійка проходить під народну пісню "Ой у лузі червона калина"

Вітчизняні розробники стали творцями невеликої гри, що дає можливість на час розваги стати, як мільярдер Ілон Маск і завдати ударів президенту Росії Володимиру Путіну, а ще його головному посіпаці Рамзану Кадирову. Про новий віртуальний проект інформують працівники порталу GameDev DOU.

Гра називається Musk vs Putin і її можна запустити просто в браузері за цим посиланням.

Тут все нескладно: треба в тривимірному просторі керувати Ілоном Маском. Він має відлупцювати першим Кадирова, далі — Путіна. Засновник SpaceX може нанести удар руками, здійснити аперкот і ще робити атаки ногами.

Ваші віртуальні поєдинки проходитимуть на фоні створених ілюстрацій поруйнованого Маріуполя. Самі поєдинки супроводжує пісня "Ой у лузі червона калина" у виконанні представника "Бумбоксу" Андрія Хливнюка.

Гра розроблена за ініціативи фонду Palianytsia, що збирає кошти на гуманітарні потреби. Отримавши переконливу перемогу над главою Кремля та його поплічником, учасники можуть надати свій внесок для організації. Саме так вже зібрано більше 10 тисяч доларів.

Розробники віртуальної розваги - це п'ятеро наших співвітчизників — один Unity-фахівець і чотири художники. Всі вони працювали над проектом один за одним. Основна мета командного задуму - розказати про війну. Для ідеї використали інформацію Ілона Маска в Twitter, де останній викликав президента РФ на поєдинок за Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у "Дії" запустили гру, де "Байрактаром" можна керувати через смартфон. В останньому оновленні додатку "Дія" з’явилась онлайн-гра, в якій з допомогою бойового безпілотника "Байрактар" тепер можливо підбивати російські танки.