Головна Новини HI-tech ігри Ubisoft порадує геймерів римейком популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Ubisoft порадує геймерів римейком популярної гри

Ubisoft створює римейк Prince of Persia для ігрових консолей PlayStation 4 і Nintendo Switch

20 серпня 2020, 18:35 comments1010
Поділіться публікацією:

Компанія Ubisoft не поспішає з випуском популярної гри Prince of Persia для сучасних консолей і PC. У 2020 студія натякала на VR-квест Prince of Persia: The Dagger of Time, але домашні системи так і залишилися без уваги. Якщо вірити черговому витоку, то Ubisoft все ж планує порадувати новою грою власників ігрових консолей PlayStation 4 і Nintendo Switch. Про це повідомляє gagadget.

Ubisoft порадує геймерів римейком популярної гри

На сайті гватемальської торгової мережі MAX геймери звернули увагу на сторінку Prince of Persia Remake. В якості платформ вказані PS4 і Switch. Реліз гри повинен пройти в листопаді цього року.

Також витік не вислизнув від журналіста Bloomberg Джейсона Шрайера, який вже має репутацію надійного джерела завдяки вражаючому списку правдивих "зливів". Мабуть, джерела репортера вже проговорилися, і в Twitter Шрайер натякнув на достовірність витоку.

Поки залишається тільки здогадуватися, що готує для геймерів Ubisoft. З огляду на популярність, яку зараз мають римейки, гравці можуть отримати оновлену версію Prince of Persia Sands of Time. Якщо анонс і відбудеться, то чекати презентацію варто наступного Ubisoft Forward в вересні.

Як повідомляло видання "Коментарі", випуск шутера Halo Infinity переноситься на наступний рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини