Творці For Honor представили трейлер нового сезону

Ubisoft представили перший сюжетний трейлер нового сезону For Honor, гра буде доступна на нових ігрових консолях

10 грудня розпочнеться новий сезон в середньовічному мультиплеєрному бойовику For Honor. Раніше був випущений трейлер, присвячений Грифону - 29-му бійцеві гри, озброєного дворучною сокирою. І ось розробники з Ubisoft представили перший сюжетний трейлер.

На відео показаний непростий шлях Грифона через всі основні фракції гри, а на задньому плані чути його слова, адресовані бажаючим протистояти Ордену Горкоса: "Хтось думає, що вони борються заради влади або справедливості або навіть миру. Але правда в тому, що це просто красиві слова, за які не варто вмирати. Я? Я просто радий, що все ще можу боротися і дихати. Але і тут пощастило набагато менше. Якщо вам здається, що в цьому хаосі вас ніхто не чує, або ви більше не можете терпіти цей біль, або якщо я вас раніше підводив, то я скажу так: я знову тут, щоб все робити правильно. Я буду боротися до смерті і буду боротися за тебе".

Хоча Орден Горкоса все ще сильний, битва ще не остаточно програна: коли Грифон приєднається до альянсу, фракції отримають шанс перемогти і зупинити поширення порчі.


Ubisoft ще не розкрила контент і функції, які будуть включені в Mayhem. Однак уже відомо, що оновлення додасть нові функції в гру на консолях наступного покоління: PS5, Xbox Series X і Series S. Крім 60 кадрів / с, слід очікувати наступних функцій: поліпшені відображення на воді; підвищена промальовка деталей на відстані; більш високий дозвіл тіней; поліпшена фільтрація текстур; дозвіл 4K (Xbox Series X, PS5) або 1080p (Xbox Series S).

Нагадаємо, що For Honor було випущено 14 лютого 2017 року на ПК (тепер доступна в Steam, Uplay і Epic Games Store), PlayStation 4 і Xbox One.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра For Honor поповниться новими потужними бійцями.