Студія Spokko Games показала геймплей The Witcher: Monster Slayer

Нова гра по всесвіту Відьмака разюче нагадує Pokémon Go

Студія Spokko Games не стали відкладати подання геймплея мобільної гри The Witcher: Monster Slayer. На Twitter і YouTube з'явився короткий трейлер. Про це повідомляє gagadget.

У ролику показали бойову систему, яка нагадує таку ж, яка була The Elder Scrolls Legends. Гравець зможе атакувати і захищатися за допомогою меча. У трейлері також можна помітити бомби і реліквії, які можна активувати за допомогою жестів.

Розробники також повідомили, що будуть присутні різноманітні тести. У ролику показано, що в The Witcher: Monster Slayer з'являться місії, пов'язані з порятунком персонажів і розслідуваннями. В анонсі Spokko Games обіцяли квести, які будуть істотно доповнювати всесвіт.

Також варто звернути увагу на руни, які є на мечі. Можливо, геймери отримають можливість покращувати свою зброю або ж нові клинки вдасться знайти в процесі гри, як це було в The Witcher 3: Wild Hunt.

The Witcher: Monster Slayer - це рольовий екшен в доповненої реальності для Android і iOS. Щоб знайти і знищити чудовиськ, геймерам доведеться вийти на вулиці свого міста і розшукувати монстрів, використовуючи камери смартфона. Реліз гри намічений на Android і iOS до кінця 2020 року. Проте, точної дати виходу поки немає.


Як повідомляло видання "Коментарі", CD Projekt продовжить роботу над серією ігор "Відьмак".