Головна Новини HI-tech ігри Pokémon Go повернеться, але вже з персонажами із всесвіту Відьмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Pokémon Go повернеться, але вже з персонажами із всесвіту Відьмака

Геймери почнуть полювання на чудовиськ з "Відьмака" просто на вулицях своїх міст

27 серпня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Багато хто пам'ятає, як це було, коли люди почали бродити по вулицях у пошуках Бульбазавра, Чармандера, Мяута та інших персонажів "Покемонів". Незабаром ми, можливо, побачимо схоже видовище, але на цей раз люди будуть шукати монстрів з "Відьмака". Про це повідомляє Unilad.

Pokémon Go повернеться, але вже з персонажами із всесвіту Відьмака

Студія Spokko, член сім'ї CD Projekt Red, анонсувала нову гру про полювання на монстрів. Вона, по суті, об'єднає Pokémon Go зі світом Відьмака, дозволяючи гравцям побачити доповнену реальність, наповнену істотами з даного всесвіту.

Гравці будуть використовувати мобільні пристрої, щоб взяти на себе роль надприродного мисливця за головами, якому доручено відстежувати, вивчати та вбивати істот, з урахуванням часу доби й реальних погодних умов, що впливають на те, які істоти з'являються в грі.

The Witcher: Monster Slayer, дія якого розгортається перед оригінальною серією відеоігор, також дозволить гравцям створювати бомби, зілля, масла і наживки для монстрів, які допоможуть перемогти більш сильних ворогів, а також запропонує кілька сюжетних квестів, натхнених іншими іграми з серіалу", — пояснюється в прес-релізі компанії.

Протягом всієї гри геймери зможуть покращувати навички та спорядження свого персонажа. Дата запуску поки не оголошена, але гра буде доступна для пристроїв iOS і Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", CD Projekt продовжить роботу над серією ігор "Відьмак".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини