Головна Новини HI-tech ігри Netflix зніме серіал за мотивами популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix зніме серіал за мотивами популярної гри

Серіал по Assassin's Creed - це не перший спільний проект Ubisoft і Netflix

28 жовтня 2020, 14:14
Поділіться публікацією:

Компанія Netflix повідомила, що адаптує франшизу відеогри Assassin's Creed в серіал. Про це повідомляє RadioTimes.

Netflix зніме серіал за мотивами популярної гри

Netflix зніме серіал по Assassin’s Creed

Генеральний директор Ubisoft Ів Гійемо оголосив ще у 2016 році, що компанія веде переговори з Netflix про розробку нового серіалу на основі франшизи Assassin's Creed.

З моменту свого першого запуску в 2007 році франшиза Assassin's Creed продала понад 155 мільйонів ігор по всьому світу, ставши однією з найбільш продаваних серій в історії відеоігор. Вона була адаптована у 2016 році як повнометражний фільм режисера Джастіна Курзеля з Майклом Фассбендером в головній ролі. У 2017 році Ubisoft повідомила про свої плани з випуску серіалу Assassin's Creed.

"Ми раді співпрацювати з Ubisoft і втілити в життя багате, багатошарове оповідання, за яке так любимо Assassin's Creed. Завдяки захопливим історичним світам і величезній глобальній привабливості як однієї з найбільш продаваних франшиз відеоігор всіх часів, ми прагнемо ретельно створювати епічні та цікаві розваги, засновані на цьому відмінному IP, і забезпечувати більш глибоке занурення для фанатів по всьому світу", — сказав Пітер Фрідландер, віце-президент по оригінальній серії Netflix

Майбутній серіал — лише один з багатьох спільних проєктів Ubisoft і Netflix. В цей час компанії працюють над екранізацією The Division і аніме-серіалом, заснованим на Splinter Cell, а також Netflix є домом для чотирьох серій мультсеріалу Ubisoft Rabbids Invasion.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробники назвали дату виходу гри Assassin's Creed Valhalla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини