Компанія Sony відмовилася від презентації своєї ігрової консолі

Sony перенесла на невизначений час презентацію ігор для PlayStation 5

Компанія Sony відклала проведення презентації для своєї наступної ігрової консолі. У своїй заяві вона прямо не згадувала громадянські заворушення в США, але послалася на це, сказавши, що "ми не відчуваємо, що зараз настав час для святкування" і "необхідно почути більш важливі голоси".

Sony повинна була представити деякі ігри в розробці для своєї нової PlayStation 5 в четвер. Рішення про перенесення презентації дозволяє уникнути ризиків, притаманних спробам просувати ігри, в яких є насильство, в той час, як у США відбуваються протистояння і зіткнення. Багато представників засобів масової інформації, які повинні були висвітлювати запуск, вітали це рішення. Хоча Sony лише побічно посилалася на протести у своєму повідомленні про відстрочення, вона була більш відвертою у своїх поглядах у більш ранніх публікаціях в соціальних мережах.

Нагадаємо, що раніше Google відклав онлайн-захід для наступної версії Android. Американський технологічний гігант планував продемонструвати нові функції мобільної операційної системи в середу, а також випустити версію для тестувальників. На веб-сайті Android Developer було опубліковано аналогічну заяву, в якій сказано: "Зараз не час святкувати". Google також уникав прямої згадки протестів, спричинених вбивством Джорджа Флойда, 46-річного темношкірого чоловіка, який загинув під час затримання поліцією.

Жодна з компаній ще не назвала дати, на які події будуть перенесені.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий фільм Sony буде про жінку-супергероиїню.