Головна Новини HI-tech ігри Гра The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків

В першу чергу експерти відзначають цікавий сюжет і продуману боївку

12 червня 2020, 18:46 comments1661
Поділіться публікацією:

Гра The Last of Us: Part 2 ще не дійшла до релізу. Тим не менш, представники ЗМІ встигли пограти в гру і змогли оцінити її належним чином.

Гра The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків

Станом на цей момент рейтинг The Last of Us: Part 2 після оцінки журналістів становить 96 балів. IGN оцінили проект у 100 балів. Особливо вони похвалили сюжет за персонажів і емоції, а геймплей за розвиток механік першої TLOU. У сиквелі гравці змогли пограти за Еллі, яка виявилася спритнішою Джоела. Дівчина здатна стрибати, лазити по канатах і швидко ухилятися від прямих атак.

У той же час на 70 балів гру оцінив журналіст порталу Game Revolution. Автор визнав, що сюжет вийшов захоплюючим, але його слабким місцем є затягнутість, оскільки сценаристи вирішили розкрити занадто багато тем. Бойова система все так само захоплює і змушує діяти тактично, але через тридцять годин одноманітність стає помітною.

Оцінки The Last of Us Part 2: Comicbook.com — 100; Game Rant — 100; Guardian — 100; Shacknews — 100; VG247 — 100; VGC — 100; Wccftech — 95; USgamer — 90; Destructoid — 85; Destructoid — 70; IGN Japan — 70.

Як повідомляло видання "Коментарі", Epic Games Store роздає безкоштовно дві популярні ігри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини