Epic Games Store додає підтримку авторських модів

Представники Epic Games Store вже назвали першу гру, на якій випробують нову функцію

У минулому році Epic опублікувала загальнодоступну дорожню карту, яка /докладно описує всі функції, над якими вона працює на ринку цифрових ігор. Одна з них, підтримка модів, тепер доступна — хоча і в бета-версії. Про це повідомляє DNS Клуб.

Компанія оголосила в Twitter, що MechWarrior 5: Mercenaries — це перша гра в Epic Games Store, що включає підтримку модифікацій, зроблених спільнотою. Компанія займається підтримкою модів з минулого літа. Представники Epic сказали: "Це величезна функція, на створення якої піде багато часу".

Крім ексклюзивів, геймери ПК постійно критикують Epic Games Store за менш надійний набір функцій, ніж у Steam. Підтримка модів була однією з найважливіших. Майстерня Steam дозволяє легко завантажувати, встановлювати і керувати змінами. Той факт, що в Epic Games Store до сьогоднішнього дня не було менеджера модів, було помітним недоліком.

Але, як і в багатьох інших функціях, Epic добре попрацювали над скороченням розриву між Games Store і Steam. Деякі з останніх функцій Epic, доданих на ринок: досягнення і збереження в хмарі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony підготувала дві безкоштовні гри для PlayStation 4.