Американська компанія Activision готує новий проект для ігрових консолей

Дата виходу нової гри невідома, але вже є можливість ознайомитися з її описом

Компанія Activision вже перезапустила ігрову трилогію Crash Bandicoot з поліпшеною графікою. Тепер же прийшов час відтворити її для сучасних платформ.

На сайті Ігрової рейтингової комісії Тайваню з'явилася гра Crash Bandicoot 4: it's About Time для ігрових консолей PlayStation 4 і Xbox One. Поки нічого не відомо про обмеження за віком, але є можливість подивитися обкладинки дискових видань та ознайомиться з описом гри.

"Креш відпочиває і досліджує свій острів, коли знаходить таємничу маску, заховану в печері Лані-Лолі. Знахідка оказівается однієї іщ Квантових Масок і, очевидно, знає Аку-Аку, друга-маску Креш! З поверненням Квантових Масок і появою Квантового Розлому герої вирішують подорожувати по вимірам, щоб дати відсіч відповідальному за його появу", — йдеться в описі.

Дата релізу гри невідома. Раніше Activision повідомила, що до 2020 року планує випустити дві гри з наявним інтелектуальним власностям. Цілком ймовірно, що одним з цих проектів буде Crash Bandicoot 4: it's About Time.

Activision вже почала розсилати журналістам пазл, з допомогою якого можна скласти зображення маски. Перед анонсом ремейка Spyro компанія розсилала пластикові драконячі яйця, а Crash Team Racing тизерили плюшевими гральними кістками. Цілком можливо, що розсилка пазлів є ознакою того, що презентація гри Crash Bandicoot 4: it's About Time вже близько.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри.