Головна Новини HI-tech гаджет Південнокорейська компанія запатентувала окуляри для навігації
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія запатентувала окуляри для навігації

Окуляри доповненої реальності Samsung будуть призначені для автомобілістів

5 червня 2020, 01:15 comments1244
Поділіться публікацією:

Доповнена реальність (AR) досі для багатьох залишається чимось на грані фантастики. Те, що існує в даний час, в основному зачіпає обслуговуючу і промислову сфери. Але патент Samsung описує дуже буденне, повсякденне використання AR, яке може бути корисним кожному — навігацію.

Південнокорейська компанія запатентувала окуляри для навігації

Інтернет-ресурс CNET повідомляє, що корейський технологічний гігант подав патент у своїй країні. В основному він описує пару окулярів AR, які працюють так само, як навігатори в деяких автомобілях. Але замість того, щоб бути розташованими на вітровому склі, вони знаходяться на обличчі користувача. Також є камера, яка буде працювати спільно з окулярами AR.

Цей гаджет покликаний стати альтернативою традиційним засобам навігації: користувач зможе в режимі реального часу бачити інструкції та додаткову інформацію з прив'язкою до місцевості.

Звичайно, як і у випадку з усіма патентами, немає ніякої гарантії того, що Samsung втілить ці свої наміри в життя. А для окулярів AR цей сценарій використання все ще не дуже поширений, навіть якщо врахувати, що звучить це дуже практично.

Як повідомляло видання "Коментарі", керівник Samsung опинився під загрозою арешту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини