Головна Новини HI-tech гаджет Південнокорейська компанія представила смарт-шафу для вина
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія представила смарт-шафу для вина

Смарт-льох для вина буде контролювати температуру, а також автоматично видаватиме закуски і напої

3 червня 2020, 17:59 comments1169
Поділіться публікацією:

Компанія LG Signature представила Wine Cellar, "розумний" побутовий пристрій, який може вмістити 65 пляшок вина, а також різну закуску. Ця винна шафа має смарт-систему, яка дозволяє відкрити її помахом ноги, автоматично подає закуски одним натисненням кнопки і зберігає вино в необхідному клімат-контролі.

Південнокорейська компанія представила смарт-шафу для вина

Винний льох LG Signature, в першу чергу, призначений для збереження колекції вин. Пристрій має сучасний дизайн, який буде відповідати більшості дизайнів кухні. Він включає в себе конвертовані ящики з холодильником і морозильною камерою, а також автоматичний підйомник для ящиків, який піднімає їжу і напої.

До цього "ліфту" приєднуються автоматичні двері, які використовують датчик для автоматичного відкриття дверей, коли хтось махає перед нею ногою. Голосове управління об'єднує ці функції, дозволяючи користувачам відкривати двері за допомогою голосової команди. Вино захищене від світла, і користувачі можуть поглянути на нього, не відкриваючи двері, використовуючи систему InstaView, яка спрацьовує після двох швидких ударів.

Південнокорейська компанія представила смарт-шафу для вина - фото 2

Завершує все це LUMIShelf, світлодіодна система освітлення під полицею, яка освітлює вино і весь інтер'єр. LG Signature запустила цей "розумний" винний льох у Сполучених Штатах, де в даний час його можна придбати за 6 298,99 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", LG назвала дату анонсу флагманського смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини