Головна Новини HI-tech гаджет Стали відомі характеристики нового смарт-телевізора Nokia
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики нового смарт-телевізора Nokia

Бюджетний смарт-телевізор Nokia буде представлений найближчим часом

2 червня 2020, 18:12 comments1101
Поділіться публікацією:

Компанія Nokia підтвердила, що представить нову модель смарт-телевізора 4 червня в Індії. Напередодні офіційного запуску ключові характеристики майбутньої новинки з'явилися в магазині Flipkart.

Стали відомі характеристики нового смарт-телевізора Nokia

Сторінка тизера розкриває деякі особливості телевізора, включаючи його підтримку Dolby і DTS Audio TruSurround. 43-дюймова панель має роздільну здатність UHD (4K) і підтримує Dolby Vision, а також широку кольорову гаму. Мова дизайну ідентична старшому 55-дюймовому "родичу" в комплекті з ультратонкою рамкою і тим, що Nokia називає підставкою Fluid Chrome. Підтверджено, що телевізор оснащений Android 9 і має вбудовану підтримку Chromecast.

Хоча Nokia не стала говорити про технічні характеристики нового телевізора, очікується, що компанія поділиться більшістю характеристик від більш великої 55-дюймової моделі. Тому можна припустити, що 43-дюймовий UHD-телевізор від Nokia буде працювати на чотирьохядерному процесорі, що використовує графічний процесор Mali-450. Телевізор також може мати 2,25 ГБ оперативної пам'яті і пропонувати не менше 16 ГБ вбудованої пам'яті. Завдяки підтримці Chromecast користувачі зможуть з легкістю отримувати доступ до різних OTT-платформ, включаючи Netflix, Disney Hotstar і Amazon Prime Video.

Nokia підтвердила, що новий 43-дюймовий Smart TV буде запущений 4 червня. Також є ймовірність, що продажі пристрою почнуться з зазначеної дати. Однак компанія поки не розкриває свої ціни.

Як повідомляло видання "Коментарі", стали відомі характеристики нового смартфона Nokia.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини