Sony адаптувала камери для здійснення відеодзвінків

Веб-камера Imaging Edge дає можливість використовувати камери Sony для прямої трансляції

З переходом до роботи з дому через пандемію використання відеодзвінків в значній мірі замінило особисте спілкування. Ось чому веб-камери стали основним технічним обладнанням за останні пару місяців. Sony Electronics Inc. усвідомила цю потребу і оголосила про випуск нового настільного додатка під назвою Imaging Edge Webcam. Він дає можливість користувачам легко перетворити свою сумісну цифрову камеру Sony в високоякісну веб-камеру, просто підключивши її до ПК через USB. І все це безкоштовно. Про це повідомляє Geek Speen.

Веб-камера Imaging Edge дозволяє використовувати камери Sony для прямої трансляції та використовувати її для відеоконференцій з детальною якістю зображення. Крім того, під час відеодзвінків можна використовувати функції, характерні для камери, а також її систему автофокусування.

Що стосується камер, які можуть користуватися цією програмою, Sony заявляє, що веб-камера Imaging Edge сумісна з 35 моделями камер Sony, включаючи Alpha 9 II, Alpha 9, Alpha 7R IV, Alpha 7R III, Alpha 7R II, Alpha 7S II, Alpha. 7S, Alpha 7 III, Alpha 7 II, Alpha 6600, Alpha 6400, Alpha 6100, RX100 VII, RX100 VI, RX0 II, RX0, цифрова камера ZV-1, нова Alpha 7S III і інші.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO запатентувала смартфон з сімома камерами.