Головна Новини HI-tech гаджет Має динаміки і приємний на око: Xiaomi офіційно представить новий проектор
commentss НОВИНИ Всі новини

Має динаміки і приємний на око: Xiaomi офіційно представить новий проектор

Xiaomi назвала дату презентації нового проектора

29 серпня 2020, 20:29
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi офіційно анонсувала запуск нового проектора в наступному місяці. Проектор — це MIJIA Projector Youth Edition 2, який також може називатися MIJIA Projector Lite 2. Проектор є наступником MIJIA Projector Lite (Youth Edition), який був вперше анонсований приблизно в січні 2019 року. Ця нова версія буде запущена в рамках краудфандінга 2 вересня. Про це повідомляє видання Gismochina.

Має динаміки і приємний на око: Xiaomi офіційно представить новий проектор

Найбільшою перевагою MIJIA Projector Youth Edition 2 буде наявність голосової підтримки XiaoAI. Ця функція була відсутня в моделі першого покоління. Постер-тизер також дає нам можливість побачити, як буде виглядати пристрій. Дизайн також аналогічний моделі, випущеній в минулому році. Але на цей раз передня панель замінена з тканинного матеріалу на той же білий пластик, що і корпус.

Хоча характеристики цієї моделі ще не розкриті, очікується, що вони будуть аналогічні характеристикам MIJIA Projector Lite минулого року. Нагадаємо, що в MIJIA Projector Youth Edition використовується світлодіодне джерело світла з яскравістю 500 ANSI люмен. Він має роздільну здатність 1080p і підтримує HDR10. Проектор також приємний на око і відмінно підходить для дітей. Також при ньому є вбудовані динаміки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi анонсувала власну технологію підекранної камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини