Компанія Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій

Android TV Box отримає підтримку Android 9.0 Pie, Chromecast, Dolby Audio та інших додатків

Нещодавно стало відомо, що бренд Nokia планує випустити Android TV Box у серпні. Проте, жодних подробиць не було. А тепер індійський онлайн-магазин Flipkart на своїй офіційній сторінці у Twitter опублікував невеликий тизер. У ньому він демонструє деякі функції Smart TV, і запитує: "Якби ви могли отримати доступ до всіх цих функцій без необхідності зміни телевізора?". Про це повідомляє видання PingvinPro.

Швидше за все, тизер натякає на швидкий запуск Android TV Box від Nokia. Цей пристрій зробить ваш телевізор "розумним" і коштуватиме значно менше, ніж сам Smart TV. Пристрій отримає підтримку Android 9.0 Pie, Chromecast, Dolby Audio, ігрових додатків, Google Assistant та OTT. Зазначається і підтримка роздільної здатності Full HD (1080p).

Ринок Smart TV процвітає в усьому світі, бо Інтернет розповсюджується все швидше, а споживання OTT зростає. Телевізори Nokia вже доступні для купівлі в Індії через Flipkart. Але майбутній ґаджет буде корисним для тих, хто не може дозволити собі новий "розумний" телевізор.

Як повідомляло видання "Коментарі", стали відомі характеристики нового смарт-телевізора Nokia.