Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Xiaomi представила мініатюрну ігрову приставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi представила мініатюрну ігрову приставку

Ігрова консоль Xiaomi дуже тонка і не буде впадати в очі

16 липня 2020, 10:59 comments1027
Поділіться публікацією:

Ігрова приставка Xiaomi Mi TV Stick була офіційно анонсована разом з низкою інших продуктів компанії. Очікується, що флешка Android TV буде доступна в роздільній здатності 1080p і 4K, але зараз Xiaomi представила тільки версію Full HD. Про це повідомив інформаційний ресурс Slash Gear.

Компанія Xiaomi представила мініатюрну ігрову приставку

Як і інші потокові джойстики, Xiaomi Mi TV Stick досить тонкий, що робить його практично невидимим способом потокової передачі контенту на будь-який телевізор або дисплей. Пристрій містить пульт дистанційного керування, який підключається до Mi TV Stick через Bluetooth. Він має спеціальні кнопки для Netflix, Prime Video і Google Assistant.

Представлена Xiaomi версія Mi TV Stick оснащена чотириядерним процесором, 8 ГБ пам'яті та 1 ГБ оперативної пам'яті. Ця модель пропонує тільки роздільну здатність 1080p, але витік продукту, виявлений в кінці минулого місяця на Aliexpress, показав, що Xiaomi також планує випустити версію 4K Ultra HD.

Неясно, коли на ринку з'явиться варіант 4K — Xiaomi не згадала про це, але витік показав, що він буде включати чотириядерний процесор, 8 ГБ пам'яті та 2 ГБ оперативної пам'яті замість 1 ГБ. Крім того, версія FHD оснащена MicroUSB, а версія 4K USB-C для живлення.

За повідомленнями Xiaomi Mi TV Stick має вбудовану функцію Chromecast, а також підтримку об'ємного звуку в Google Assistant, Dolby і DTS. На жаль, Xiaomi ще не вказала, скільки буде коштувати Mi TV Stick, коли буде випущена версія 4K і коли з'являться ці продукти.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини