Головна Новини HI-tech гаджет Компанія OnePlus готується представити свій перший фітнес-браслет
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OnePlus готується представити свій перший фітнес-браслет

OnePlus Band має ряд корисних функцій, а її зарядки вистачить на 14 днів

4 січня 2021, 21:46
Поділіться публікацією:

Схоже, OnePlus скоро розширить свій асортимент пристроїв фітнес-браслетом. Компанія почала просувати відповідний пристрій в Індії. Крім того, за останній тиждень в мережі з'явилися рендери ще не анонсованого пристрою. Компанія поділилася посиланням на індійську версію Amazon, де користувачі можуть підписатися на сповіщення про нові фітнес-пристрої, щоб відстежувати свій сон.

Компанія OnePlus готується представити свій перший фітнес-браслет

OnePlus представить свій перший фітнес браслет. Фото: EntertainmentBox

OnePlus не вказує дату презентації смарт-пристрою, але, якщо вірити інсайдерам, гаджет буде представлений 11 січня. Що стосується специфікацій, OnePlus Band (попередня назва) отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 1,1 дюйма, пульс, вимірювання кисню в крові і акумулятор, якого вистачить на 14 днів. Фітнес-трекер буде водонепроникним і пилонепроникним зі ступенем захисту IP68 і запропонує користувачам 13 спортивних режимів. Очікувана вартість гаджета — 34 долари.

Як повідомляло видання "Коментарі", названі ключові особливості серії смартфонів OnePlus 9. За останніми чутками, компанія планує випустити не дві, а три флагманські моделі смартфонів — OnePlus 9, 9 Pro і 9 Lite або 9E. Офіційна назва останньої досі залишається невідомою. У будь-якому випадку, сьогоднішній звіт присвячений смартфону OnePlus 9. Кілька живих зображень підтверджують наявність камери з дірочками і демонструють функцію зворотної бездротової зарядки.

На даний момент тільки OnePlus 8 Pro підтримує бездротову і зворотну бездротову зарядку, тому є ймовірність, що з цього моменту дві функції будуть зарезервовані для моделей Pro, тим більше, що OnePlus 8T також не отримав їх. Однак, можливо, це не відноситься до сімейства OnePlus 9.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини