Китайська компанія представила унікальне смарт-ліжко

8H Milan Smart Electric Bed Pro має функції, які спрямовані на поліпшення сну користувача

Компанія Xiaomi запустила 8H Milan Smart Electric Bed Pro під краудфандінговою платформою Youpin. Це "розумне" ліжко є прямим наступником "розумного" електричного ліжка 8H Milan, яка була запущена в рамках краудфандінга в грудні 2019 року за ціною 300 доларів США. Вартість краудфандінга 8H Milan Smart Electric Bed Pro становить 735 доларів США, і очікується, що поставки почнуться до 1 грудня. Про це повідомляє видання GIZMochina.

Оригінальне інтелектуальне електричне ліжко 8H Milan підтримує п'ять видів комфортних режимів, інтелектуальне голосове управління і інші функції. "Розумне" ліжко також оснащене двозонним підйомом, високою потужністю, повільним підйомом і повільним опусканням. Воно також має декілька функцій, спрямованих на поліпшення сну користувача.

8H Milan Pro включає в себе жорсткий пружинний матрац і підтримує інтелектуальне голосове управління. Що стосується дизайну, він також відрізняється високою конструкцією ніжок і інноваційним пружинним матрацом з твердих матеріалів, який відповідає звичкам сну користувачів. Матрац має різну опору для різних частин тіла, надаючи потрібний тиск у різних місцях.

Крім того, 8H Milan Smart Electric Bed Pro підтримує три режими інтелектуального управління. Ним можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування, додатку MIJIA і голосового помічника XiaoAI за допомогою голосових підказок. Матрац підтримує режим читання, режим хропіння, режим горизонтального положення, режим невагомості і режим ТВ.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представить власний смартфон з гнучким дисплеєм.