Китайська компанія представила оригінальний планшет для дітей

Планшет для дітей Xiaoxun відображає три кольори, а також має сталевий стилус

За останні кілька років компанія Xiaomi представила кілька РК-планшетів. Наприклад, РК-планшет Wicue і цифровий планшет для малювання Mijia. Тепер же компанія готується представити новий планшет, який оснащений поліпшеним РК-дисплеєм, а також новими функціями.

16-дюймовий кольоровий рідкокристалічний планшет Xiaoxun призначений для дітей, але його може використовувати кожен. Планшет підходить для малювання і письма. На відміну від цифрового графічного планшета Mijia, який відображає лише один колір, планшет Xiaoxun відображає три кольори (синій, жовтий і зелений).

Він поставляється в комплекті зі сталевим стилусом, який магнітно кріпиться до бічної поверхні планшета, як стилус iPad. Ще одна цікава особливість - підтримка тиску. Це означає, що товщина намальованих ліній залежить від тиску, що чиниться користувачем. Планшет має одну кнопку внизу екрану для стирання того, що на екрані. Є також кнопка блокування збоку, яка відключає кнопку стирання.

Корпус зроблений з полікарбонату, АБС, що робить планшет доволі легким, але про його вагу не повідомляється. Розміри - 36,8 х 26,8 х 0,8 см. Як і інші планшети для малювання, 16-дюймовий кольоровий рідкокристалічний планшет Xiaoxun оснащений монетною батареєю CR2025, яка повинна пропрацювати до двох років, перш ніж знадобиться заміна.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила нову версію браслета Mi Band.