Китайська компанія представила надшвидкий зарядний пристрій

Новий пристрій Realme дозволить зарядити смартфон або ноутбук за 20 хвилин

Компанія Realme в четвер оголосила про запуск 125-ватного зарядного пристрою UltraDART Flash. Компанія заявляє, що технологія зарядки може зарядити смартфон 5G з акумулятором місткістю 4000 мАг до 33% всього за 3 хвилини. Такий же акумулятор можна повністю зарядити до 100% всього за 20 хвилин. Realme заявила, що час зарядки може бути скорочено приблизно до 13 хвилин, якщо зменшити нагрів. Про це повідомив htTECH.

"Завдяки цій технології realme забезпечила повну зарядку смартфона всього за 20 хвилин, враховуючи майбутні аспекти комерціалізації та безпеки. Realme спеціально контролює температуру смартфона нижче 40 ° C, щоб забезпечити розумну і безпечну швидкість зарядки, замість того, щоб прагнути до надзвичайно великої швидкості зарядки та тим самим ризикувати", - йдеться в офіційному повідомленні компанії. Realme не розкриває, який телефон буде поставлятися з новітнім високошвидкісним зарядним пристроєм.

Нова технологія швидкої зарядки Realme потужністю 125 Вт з'явилася наступного дня після того, як компанія OPPO представила свою технологію швидкої зарядки з тією ж потужністю. OPPO повідомила, що її нова технологія зарядки заснована на стандарті SuperVooc. Нова технологія мобільної зарядки OPPO дозволяє заряджати акумулятор місткістю 4000 мАг до 41% і до 100% всього за 20 хвилин.

Xiaomi також працює над зарядним пристроєм SuperCharge Turbo, який може заряджати акумулятор місткістю 4000 маг до 100% всього за 17 хвилин.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить бюджетний смартфон з потрійною задньою камерою.