Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила унікальні гаджети для дітей: такого ще ніхто не придумав
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила унікальні гаджети для дітей: такого ще ніхто не придумав

Xiaomi створили стіл і стілець для дітей, які здатні регулюватися по висоті

28 грудня 2020, 15:52
Поділіться публікацією:

Xiaomi профінансувала "розумний" дитячий підйомний стіл і стілець Noc Loc. Продукт схожий на більш ранню модель, створену краудфандингом минулого року. Але ця модель має більше функцій і високу ціну в 535 доларів.

Китайська компанія представила унікальні гаджети для дітей: такого ще ніхто не придумав

ФОТО: Droid News

Продукт охоплює настільний електричний ліфт з можливістю нахилу на 0-40 °, пам'ять зворотного виклику, інтелектуальне управління за допомогою додатків / голосу і інші переваги. Він доступний в рожевому і синьому кольорах і може використовуватися обома статями.

Висота підйомного столу і стільця для дітей Noc Loc Smart регулюється в діапазоні 52,5-78,5 см, і він підходить для зростання 106-168 см. Дитячий підйомний стіл і стілець Noc Loc Smart можуть використовуватися дітьми від дитячого садка до закінчення середньої школи .

Крім того, стіл і стілець поставляються з підтримкою додатки MIJIA, даючи можливість користувачам регулювати висоту столу, а також кут нахилу столу через додаток. Стіл можна регулювати в межах 0-40 °. Для відповідного положення для письма ідеально підходять кути від 0 до 15 °, а для читання — від 15 до 30 °. Для фарбування та інших потреб ідеально підходять 30-40 °.

Стіл також має сенсорну панель, що робить роботу більш зручною. Він оснащений двома двигунами для руху вгору і вниз, ліва і права сторони можуть бути синхронізовані й стабільно підійматися і опускатися, а під час підйому майже не відчувається вібрація. Що стосується швидкості, то від найнижчої точки до найвищої точки потрібно всього 11,5 секунд, і він зупиняється, якщо йому перешкоджають, щоб забезпечити безпеку.

Сидіння стільця спроектовано з урахуванням ергономіки та підтримує регулювання по висоті. Він має три робочих положення для сидіння під кутом 90 °, подушки у формі сідла і місячні бутони з подвійною спинкою, що дозволяє легко сидіти протягом тривалого часу.

Як повідомляло видання "Коментарі", гендиректор Xiaomi розповів історію виникнення назви компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини