Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила надмісткий Power Bank
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила надмісткий Power Bank

Xiaomi Mi Power Bank 3 30000 мАг забезпечує чотири USB-інтерфейсу і здатна швидко зарядити будь-який смартфон

12 червня 2020, 18:04 comments1428
Поділіться публікацією:

На китайському сайті Xiaomi з'явився новий Bank 3 30000 мАг Quick Charge Edition. Ємності нового Power Bank вистачить для того, щоб в чотири з половиною рази швидше зарядити Mi 10 або Redmi K30 Pro. Пристрій виконаний в мінімалістичному стилі і представлений лише в білому кольорі. Габарити гаджета складають 154.5 х 72.3 х 38.9 мм. Допустима робоча температура від 5 ° С до 35 ° С.

Китайська компанія представила надмісткий Power Bank

Мобільний Power Bank володіє великою кількістю енергії. Він може заряджати Xiaomi Mi 10 і Redmi K30 Pro в 4,5 рази швидше і iPhone SE в 10,5 разів. Цей пристрій поставляється з інтелектуальною сумісністю. Це означає, що він сумісний з мобільними телефонами, планшетами і так далі. Xiaomi Mi Power Bank 3 30000 мАг забезпечує два інтерфейси USB Type A, один інтерфейс USB Type-C і один інтерфейс Micro USB.

Що стосується потужності, інтерфейс USB Type A і інтерфейс USB Type-C підтримують максимальну швидкість зарядки 18 Вт. Це означає, що він може заряджати три інтелектуальних пристрої одночасно. За допомогою кабелю USB Type-C to Lightning він також забезпечує швидку зарядку для iPhone.

Xiaomi Mi Power Bank 3 коштує 24 долара. В даний час він знаходиться в наявності в торговому центрі Jingdong, але надійде в продаж в 0:00 18 червня.

Як повідомляли видання "Коментарі", китайська компанія запустила продажі унікальних інтелектуальних екранів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини