Головна Новини HI-tech гаджет Дочекалися: китайська компанія готова представити найшвидший в світі зарядний пристрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочекалися: китайська компанія готова представити найшвидший в світі зарядний пристрій

Xiaomi продовжує роботу над зарядними пристроями нового покоління

19 жовтня 2020, 16:11
Поділіться публікацією:

Xiaomi, прагнучи розвинути популярну нині концепцію швидкої зарядки, представила свою нову технологію швидкої бездротової зарядки Mi 80 Вт. Нове рішення, рекламоване як найшвидша в світі бездротова зарядка, може повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг менш ніж за 20 хвилин. Про це повідомляє видання India TV News.

Дочекалися: китайська компанія готова представити найшвидший в світі зарядний пристрій

Xiaomi представила нову зарядку

Китайська компанія стверджує, що нова технологія швидкої зарядки може повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг приблизно за 19 хвилин, що досить швидко.

Xiaomi продемонструвала потужність нової технології, провівши тест зарядки на модифікованому Mi 10 Pro. Смартфон зміг досягти заряду 10% всього за хвилину, потім 50% заряду за 8 хвилин і, нарешті, 100% заряду за 19 хвилин.

Нагадаємо, що Xiaomi раніше представила свою бездротову швидку зарядку потужністю 50 Вт з Mi 10 Ultra в серпні цього року. Бездротова зарядка потужністю 50 Вт доповнює дротову швидку зарядку смартфона потужністю 120 Вт. У той час як провідна швидка зарядка, як стверджується, повністю заряджає пристрій за 23 хвилини і 41% всього за 5 хвилин, бездротова зарядка потужністю 50 Вт забезпечує повну 100% зарядку всього за 40 хвилин. Раніше в березні цього року компанія представила бездротову швидку зарядку потужністю 40 Вт, яка могла повністю зарядити Mi 10 Pro за 40 хвилин.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi створила мережу пересувних магазинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини