Apple збільшує виробництво своїх гаджетів в Китаї

Частка Apple на ринку смартфонів Китаю зросла, незважаючи на пандемію

Apple збільшила виробництво Apple Watch Series 6 і серії iPad з Wi-Fi на тлі зростаючої напруженості між США і Китаєм. Компанія перемістила більшу кількість замовлень на Luxshare Precision Industry для Apple Watch Series 6 і на BYD для нового iPad. Про це повідомляє Apple Insider.

Foxconn і Compal Electronics як і раніше є основними постачальниками нових продуктів, хоча, згідно з галузевими джерелами, Apple, швидше за все, перемістить більше замовлень на Luxshare і BYD.

Згідно DigiTimes, Apple збільшила виробництво в Китаї, щоб задовольнити внутрішній попит Китаю у відповідь на торгову напруженість між США і Китаєм. За межами китайських ринків Apple буде використовувати тайваньських виробників для створення виробничих центрів за межами Китаю.

Apple недавно оголосила про випуск Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, нового 10,2-дюймового iPad восьмого покоління і майбутнього iPad Air четвертого покоління. Очікується, що прийдешній iPhone 12 буде анонсований в жовтні.

У той час як Apple боролася з ворожим ринком, викликаним триваючою торговельною війною адміністрації Трампа з Китаєм, компанія намагається зберегти дружні відносини з країною. Навіть під час триваючої пандемії коронавіруса частка Apple на ринку смартфонів Китаю зросла більш ніж на десять відсотків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple впроваджує нові правила для розробників додатків.