Головна Новини HI-tech авто Ілон Маск розповів багато цікавого про оновлений дизайн Cybertruck
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів багато цікавого про оновлений дизайн Cybertruck

Tesla запровадить в Cybertruck кілька поліпшень, представлених минулого року

4 листопада 2020, 15:47
Поділіться публікацією:

Tesla оновила дизайн свого Cybertruck, і тепер генеральний директор Ілон Маск заявив, що Tesla буде готова представити оновлений дизайн електричного пікапа "через місяць або близько того".

Ілон Маск розповів багато цікавого про оновлений дизайн Cybertruck

Tesla змінить дизайн Cybertruck

Минулого місяця Маск провів огляд дизайну Cybertruck з Францем фон Хольцхаузеном, главою по дизайну Tesla, і сказав, що автовиробник впроваджує кілька поліпшень в електричний пікап, представлений рік тому. У неділю в Twitter Маск повідомив, що Tesla збирається випустити зображення оновленого дизайну приблизно через місяць.

Більш ніж півмільйона осіб вже попередньо замовити Cybertruck, і їм буде цікаво подивитися, як Tesla оновила дизайн. На цей момент не ясно, які зміни Tesla вносить в електричний пікап.

Маск раніше говорив про те, що Tesla оновить адаптивну пневматичну підвіску Cybertruck. Також обговорювалася можливість зробити вантажівку меншою, але Маск відмовився від цього плану після ще однієї перевірки конструкції в травні.

Також генеральний директор Tesla говорив про те, щоб зробити "центральну лінію рівнішою" і "знизити висоту підвіконня". Хоча план зі зменшення вантажівки був скасований, ці зміни в конструкції все ще можуть бути внесені до порядку денного.

Tesla заявила, що планує випустити дві більш дорогі версії Cybertruck в кінці 2021 року. Ці дві електричних вантажівки будуть мати запас ходу від 300 до 500 миль і будуть оснащені дво- і тримоторними силовими агрегатами та коштуватимуть від 49000 доларів. Пізніше буде доступна дешевша версія Tesla Cybertruck з меншим запасом ходу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск розповів про нові можливості Cybertruck.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини